Divinordic

3. august 2023 | News

How to publish a post with your iPhone or Android

How to publish a post with your iPhone or Android For noget tid siden fandt jeg ud af at det egenligt var besværligt at poste indlæg på min WordPress-installation. Besværligt på den måde, at jeg var nødt til at gøre…

How to publish a post with your iPhone or Android

For noget tid siden fandt jeg ud af at det egenligt var besværligt at poste indlæg på min WordPress-installation. Besværligt på den måde, at jeg var nødt til at gøre det via min computer. Hvilket heller ikke er særligt fleksibelt, hvis man er på farten.

Jeg har hele tiden været klar over, at man kan poste via tlf. men har ikke helt udnyttet det til fulde endnu. Derfor har jeg lavet denne vejledning til hvordan du kan poste indlæg til din WP-installation via din telefon.

How to publish a post with your iPhone or Android

Først skal du i App Store(iPhone) og hente app’en WordPress by Automatic. De fleste har før hentet apps, så det vil jeg ikke komme ind på her hvordan man gør.

Dernæst skal du installere App’en. Når den er installeret skal den sættes op, hvilket er meget nemt.

For at kunne poste indlæg på din WP-installation skal du have en bruger på sitet og som minimum være forfatter. Du åbner App’en og vælger “Selfhosted WP-site”.

Du åbner App’en indtaster dit brugernavn/e-mail.

Du indtaster din adgangskode.

Du indtaster din sides URL, i mit tilfælde ville det være “balonline.dk”.

Done og nu kan du komme i gang med at lave indlæg via din telefon.

Tryk på “+” i toppen af skærmen.

Skriv overskriften

Skriv indlægget

Tilføj “featured image” – tryk på tandhjulet øverst oppe – scroll ned til “featured image/fremhævet billede” – vælg billedet fra din kamerarulle.

Vælg hvilken kategori indlægget skal vises i, under Taksonomi.

Tryk tilbage og tryk på “øjet” for at se et preview af indlægget.